www.
camouflage
.org
 
 

Camouflage IT o Media

Jag arbetar bland annat med rådgivning och seminarier inom IT-området. Främst handlar det om kommunikationslösningar, intranet, internet, extranet och andra typer av samarbetsformer på nätet.

Jag har lång erfarenhet av att utvekla och implementera grupprogramvaror i skolor och kommuner, där 1000-tals användare tillsammans kan kommunicera, finna information, samarbeta och publicera på nätet.

Bland kunderna kan nämnas ett stort antal kommuner i Sverige t ex Norrköping, Trelleborg, Olofström, Sjöbo, Malmö, Karlskrona, Alvesta, Västervik, Vaggeryd, Enköping, Västerås, Oxelösund, Sandviken, Lycksele mfl.

Mediebranschen knyts hela tiden närmare IT-branschen och jag är ofta ute och håller seminarier omkring hur man kan arbeta effektivare med olika typer av medier i sin IT-miljö.
T ex bild, film och ljud i de lokala intranätet eller på webben. En av de större målgrupperna är utbildningssektorn som mer och mer använder nya medier i undervisningen.

Foto- och medieproduktion ligger som en grundbas i min verksamhet. Jag har arbetat som fotograf sedan tidigt 80-tal. Idag blandar jag ljud, video med traditionell fotografi.


 

Kontakta Per Klasson för mer information

per@camouflage.org

 

   
<- Tillbaka till förstasidan  
Uppdaterad 10-10-05